Jumaat, 17 Februari 2012

Identiti.....


Minggu depan akan bawa abg Madan buat medical chek-up. Dan yg lebih penting, pengesahan identiti samada ini abg Madan yg sebenar atau bukan .... Risau lg berdebar2 dibuatnya.
Klw betul, Alhamdulillah... klw bukan ...?

Antar dia balik ke pasar tu, mama.....

Tak payahlah, sian dia.....

Tak payah buat pengesahan identiti tu, mama..
Klw betul abg Madan, oklah. Klw bukan, camner...?
Nanti org suker jadi tak suker dan org kata mama penipu....



"...Entahlah ......
Hanya berdoa pd Allah,
agar diberi kekuatan dlm diri ni...."





11 ulasan:

  1. saya yakin tu abang Ramadhan pujaan ramai

    BalasPadam
  2. untuk jelas lagi memang baik buat check-up. Bukan apa untuk hilangkan rasa was-was. kalau betul abg madan syukur alhamdulillah..kalau bukan mungkin kucing yg seiras itu rezekinya di rumah akak...tapi saya rasa itu abg madan...saya doa sangat biar itu abg madan...

    BalasPadam
  3. Kim, gerak hati kata apa?

    Cuba belek betul2 tanda2 jelas yang ada pada abg madan... kak e yakin kim pasti tau dan kenal...

    *Kak e cuba buat analisis gambar2 abang madan dan gambar baru abang madan :D

    BalasPadam
  4. kak kim, sambil² tu kak kim cuba la cari² abg madan lg sbb kalau bkn abg madan yg dibawa blk aritu, kesian plak jika betul abg madan masih berkeliaran di luar sana...

    *hrp² mmg betul abg madan la tu yg dah ade kat umah kak kim skrg ni... =)

    BalasPadam
  5. Kuatkan semangat kak..krna yakinkan atie..kalo atie kuat mengatakan itu madan...insyaallah mmg itulah abg madan.

    BalasPadam
  6. Olá amiga... Passei para agradecer a visita e por estar seguindo meu blog. Apareça sempre que puder, será bem vinda. Amei seu gatinho, muito fofo e lindo. Carinha meiga e fofinho mesmo. PARABÉNS!!!
    Ótimo final de semana.
    Aus da amiga do Brasil...

    KIPPY

    BalasPadam
  7. analisis akak secara kasar camner? mesti ada hint2 yg akak blh cam perilaku A.Madan ..kalau nk double confirm akak buat yg terbaik..ok..

    BalasPadam
  8. Terpulang pada puan. Tapi pada mata kami, rupa, ekor dia mmg selari abg Madan. Tapi kucing2 ni mmg kadang2 serupa sangat2.

    (Btw, Snow!! bukan main lagi ye. Dah besar. Snow pun ada mirip2 tau dgn auntie punya snow the 2nd..-nanti upload gambor insyaAllah)

    BalasPadam
  9. ermmm...kalau betol bkn abg madan, kim bela ajelah. tapi abg madan kim kena usaha carik lagi. sedih pulak kakCT. carik ea kim, carik abg madan tau. camner bdk tu leh merayap smpai jauh camtu.

    BalasPadam
  10. kak kim bela je lau dia bkn abg madan pn..tp teruskan usaha mncari abg madan..sy doakan smg dia adalah abg madan yg sbenar..=)

    BalasPadam
  11. wan nor syahira ahmad20 Februari 2012 1:25 PG

    kami semua doakan itulah abg madan, sekiranya bkn pun, hrp2 abg madan akan kembali ke sisi kak kim...

    skrg sy pulak d tempat kak kim, Kak Tuti x blk2 dah 4 hari, dah puas cari, skrg, sy cuma mampu doakan yg terbaik utk kak Tuti tu, sekiranya d ambil org, hrp penjaga baru dpt menjaga kak Tuti lebih baik dr yg sy jaga dan sekiranya telah kembali kepada Penciptanya, semoga sy di temukan dengan jasadnya.....

    BalasPadam