Khamis, 29 September 2011

My Snow White....


Budak tecit ini dah beberapa hari kat rumah kak Kim.
Tapi belum bernama lagi...
So, berdiskuslah abg Madan dgn adik2nya
tentang pemilihan nama ..

Merah nak namakan dia baby....

Baby..? Geli taik tinge aku mendengarnya..
Engko ni Merah, old fesyen betollah..

Abg Madan, apa macam sbb dia kaler itam.
kita namakan dia - Itam ker, black ker... ?

Ini sekor lagi. Come on lah. Open your minded.
Global sikit. Nama tu comman sgt. Reject !

Habih tu, Abg Madan nak namakan apa...?

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

" ..SNOW WHITE....."

Inilah SNOW WHITE abg Madan..







24 ulasan:

  1. hahahahahaahah...

    mmg kenalah nama yg abg madan pilih tu, sesuai sangat!! ngeee......

    BalasPadam
  2. Kah Kah Kah Kah .... Abg Madan memang best.
    Tak menahan nak gelak kat Abg Madan ni

    BalasPadam
  3. hehehe yelah snow white untuk abg madan..musti abg madan syg giler ngn budak tecit nih kan...sbb tu diberi nama snow white...:)

    BalasPadam
  4. ALAMAK....kang bila dia besar mesti dia tanya ''kenapa nama saya snow white?'' sambil tengok keadaan diri....
    hahahahahhahahahahahha..

    BalasPadam
  5. Adoi! Sakit perut ketawa sbb Abang Madan ni. Diktator betul. Orang lain punya idea semua reject. purrr...meow!

    BalasPadam
  6. wah..nama yg seswai..bagusnya Abg Madan..ekeke

    BalasPadam
  7. abg madan..ko rabun warna ker?? tp bagus gak..kalau dipanggil itam2 kang kecik ati budak kenit tu..hihihi

    BalasPadam
  8. hahahaha hahaha geli hati btol la abg madan ni

    BalasPadam
  9. abg madan suka wat kite gelak giler...memang abg madan ni kelasssss gitu...kalo kat umah mama tatami..tak sah dalam seahri tak sebut nama abg madan yang legend ni tau:) suker sesangat ngan nama snow white tu....pergghhhh...high taste tol abg madan nih:))

    BalasPadam
  10. memacam la abang madan ni...hahahahaha!

    BalasPadam
  11. hahahhaha...lawak lah abang madan nie...tapi x per...sedap gak nama tu...
    wah, bertambahlah anak2 kak kim...hehehehe...

    ramai org suka buang kucing hitam..nape eyh?rumah saya pun ada kucing hitam..tapi saya sayang je mereka..cute sgt...
    heheheh

    BalasPadam
  12. wah...hebat...bergeliga hotak abang madan. sama pulak mcm Ctam kakCT. hangus!!!

    BalasPadam
  13. HAHAAHA..madan ko tau x yg kamo telah terover updated? lawak2...bace tittle ok lg..tetibe tgk gmbr baby tu terus gelak! dah agak mesti ade yg xkene

    BalasPadam
  14. Snow white taste abg madan ke?itam pon itam la..janji hati tetap snow white..ekekeke...^^'

    BalasPadam
  15. panjang akal sungguh bang Madan ni

    BalasPadam
  16. erk...errr...okkay. nice name

    BalasPadam
  17. bagus betol pilihan nama abg Madan tu
    mmg kena dgn orgnya :)

    BalasPadam
  18. madan..oh madan.... otai memang bijak

    BalasPadam
  19. snow white ye....
    nanti jgn buli adik kecik tu ye abg madan...

    BalasPadam
  20. Hi Abg Madan,

    Bior benor ni! Hari tu mimpi sbb dapat ilham nama snow white la tu ya! Jaga elok2 budak tecit tu tau....Esok Mika balik rumah...nanti Yong suruh Mika blog walking ok. Seminggu x jengok rakan2 yg lain.....

    LOL,
    Yong+Mika

    BalasPadam
  21. hahahaa,... Snow White in Black version !
    Apelah abg madan ni. Kesian dia da mcm cite "The Ugly Duckling" Wuuuuu


    feel free to visit my blog ya !
    Sekarang ada promosi Wood Litter juga..

    kucingmalaysia.blogspot.com


    TQ n see ya !

    BalasPadam
  22. hahahahaha..sah2 abang madan nie rabun warna...pe2pun mmg sweet jer jawapannya..yg baguih kompeden jer dia jawab..;)

    BalasPadam