Ahad, 4 September 2011

Tragedi Syawal...


Petknode tu tempat aper, abg Madan?

Petknode tu, tempat neraka....

Kesian, tau kawan2 kita yg boarding kat sana....


Jom kita sama2 mendoakan semuga semua kawan2 abg Madan, Nia dan Merah kembali sehat, cergas dan ceria semula. Pada semua yg datang membantu khususnya KTAJ, kumpulan dan perseorangan, diucapkan TAHNIAH & JUTAAN TERIMA KASIH yg tidak terhingga. Hanya Allah yg akan membalas budi baik, jasa pertolongan kalian.

Pada PETKNODE CAT BOARDING, ingat kalian tak lepas dunia akhirat....



9 ulasan:

  1. banyak kucing mati :( .
    tak berhati perut , kesian sangat .

    BalasPadam
  2. Aunty Rosmawati,
    Kita tak dapat link itulah, agaknya tuanpunya blog dah delete. Tapi ada baca sikit kat blog orang lain. Gerammmm!!! Apa kata kalau orang-orang tu kita sumbat dalam sangkar kecik kemudian jangan kasi makan? Kemudian kita bakar dia. EEeeeeee....geramnya. purrr meow!

    BalasPadam
  3. kejam.

    manusia tak berhati perut.

    semoga mdapat pembalasan yang stimpal

    BalasPadam
  4. pernah ikuti program KTAR memandulkan kucing ..

    klu tk baca blog pasti tk tau kisah2 psl kucing jadi mangsa penganiayaan..
    dalam kucing2 kita digomol2 kt umah kt tempat lain ada kucing yg menderita ...

    semoga allah memberi balasan yg setimpal atas perbuatan nya tu ..

    BalasPadam
  5. mmg melampau!

    pasti ada balasannya

    BalasPadam
  6. ery dah xterkata apa2...sedih sgt tgk...
    percayalah benda2 ni akan berbalik semula pd dia...Tuhan maha adil

    BalasPadam
  7. sedih sangat bila tau pasal ni..Kesian nyer...memang tak berhati perut..tau nak untung jer...pls boycott

    BalasPadam
  8. saya tak sanggup baca lansung..sebab baca tajuk pun saya dah nangis..manusia seperti itu sangat kejam!

    BalasPadam
  9. kite baru je dpt online hari ni..trkejut sgt2...adoi...pulak tu g bace pos kes berdarah abg madan, lg la tmbh "terkejot"...hehe

    BalasPadam