Khamis, 24 November 2011

SYARATNYA....


Madan : Hoi, Oren sapa suh ko datang sini ?

Oren : Sorilah Madan, kata anak Nia ada
yg sama kaler dgn aku, sahlah itu anak aku.
Aku datang nak tengok anak akulah, please yer Madan...

Madan : Tak boleh !!.
Baik ko balik, sebelum aku henyak2 perot engko !

Oren : Pleaselah Madan. Dapat tengok sekali pun jadilah...

Madan : Ok, tp dgn satu syarat

Madan : Engko bawak 2 bucket penuh ayam KFC tok aku.
Pastu datang sini, isi borang jangan lupa photostat IC sekali.
Pastu ambik no. giliran.
Tunggu aku panggil, baru boleh masuk..
Masa melawat 5 minit jer...






20 ulasan:

  1. hhahaha mak oi..kalak nak jengok anak kt hospital swasta..siap bawa Kepci!!

    BalasPadam
  2. aduhai..madan..ngape la gini..ingatkan ada babies2 kurang sket taiko dia tu...hihihi...apa2pun abg madan mmg best la..leh jaga semua yg lam umah tu..:)

    BalasPadam
  3. olohhhhh..kesian oren tuuu..kena halau pulak..dh la comel :D

    BalasPadam
  4. siap bersyarat2 nak lawat nia:) garang pulak tu abg madan ni. kecian la kat oren tu. tak baek tau emosi2 abg madan.

    BalasPadam
  5. dah macam pegawai pendaftaran dah Abg Madan ni

    BalasPadam
  6. Ahai garang nya abg Madan. tak padan2 ! hehhee
    tp betul ke Anak Nia dari baka Oren??? ~blink2~




    ""Kichan, Tomei, Manje & Putih tunggu dekat kucingmalaysia.blogspot.com tau.. Jemputlah datang ke rumah ;)**

    BalasPadam
  7. anak oren ye kak kim?? best nye dpt baby.. hehehe

    BalasPadam
  8. hahahahahahaha.. gangster betul Abg Madan ni

    BalasPadam
  9. garang lah abg Madan ni

    Kochie the baby
    Meow Meow Family

    BalasPadam
  10. ngehngeh..abg madan demand okeh..lupe nk bgtau si oren abg madan nk KFC orginal ke..crispy..satu bucket tuh tak agak2 kan..part sengal lgik muskil nk dtg melawat pun nk photostat IC ke..hahahahaha

    BalasPadam
  11. hehe...seram tgk kucing nak bergaduh ni...naik bulu2, telinga ke blkang...tapi msa ni jgk mata diorang htam penuh..comel je...akak ni pandai wat dialog ye?? kagum la..

    BalasPadam
  12. agak2 bile la otai ni nk pencen? asyik "cari keje" aje.. siap mintak upah lg tuh!

    BalasPadam
  13. wan nor syahira ahmad24 November 2011 3:18 PTG

    Bkn abg madan saja2 je nak demand, tp sebenarnya abg madan ni syg kat adik beradik dia n KFC yg abg madan mintak tu utk nia, nia kan perlukan makanan yg berkhasiat....so pada masa yg sama, abg madan n merah leh le tumpang sekaki...:)

    BalasPadam
  14. oit pokcik Madan..beragak2 le buatsyaratpun

    BalasPadam
  15. umaighhhhaiii!!! kehmain lagi syarat yer abg madan! pisnowor!

    BalasPadam
  16. wahhhh abg madan..klau aunty nk tengok kene bwk ayam KFC gak ker, lagi teruk drpd buat ic nih...huhuhuu

    BalasPadam
  17. Cukup ke 2 bucket tu Bang Madan? Mintaklah selori terus. hehehe.... purrr...meow!

    BalasPadam