Rabu, 16 November 2011

PELARI PECUT.....


Jam 12.00 t/hari.
Abg Madan sedang berlari2 di track belakang rumah

Merah : Uh, gigih betul abg Madan exercise.
Tengahari buta pun belatih belari.

Snow : Mestilah, abg Madankan masuk acara 100 m
lompat tingkap dlm sukan SEA di Jakarta.


Snow : Phewitttt.... steady abg Madan.
Pecut habih ! laju ! Laju...!

Merah : ..Go, .. abg Madan ! Go ! Go...!

"..Kepala hotak korang, sorak aku berlari....
Aku nak cepat balik ni. Aku dah tak tahannnn...."

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

"...Aku nak BERAKKKkkkkkk........"










22 ulasan:

  1. pingat apa abg madan dapat? :)

    BalasPadam
  2. pecah rekod tu abg Madan
    pelari pecut sbb nak yak hihihi

    BalasPadam
  3. Eiuwww.... gambar abg medan berak busuk masuk dlm blogos.... hohoho

    BalasPadam
  4. suka tengok gambar yg masing masing kepoh tu kak kim...=)))))

    BalasPadam
  5. gemoknya diaa..geram. rasa nak cubit je kaki dia tu.. :D

    BalasPadam
  6. ahahahhaahahha....tak senonoh la abg madan nih :D

    BalasPadam
  7. berak dia warna apa.. warna kuning dpt emas, warna kelabu dpt perak, coklat dpt gangsa.. muahahaha. kelakar tol

    BalasPadam
  8. yang lain kepoh je..hak3...chaoyok abg madan..xkesah la emas, perak, gangsa atau suasa..janji macho...kah3

    BalasPadam
  9. adeh..lawak la abg madan ni...yg adik2 sorak2 kan hihihi..ms ni la nak buli abg madan..sbb dia xleh marah sbb nak tahan yak!hihihi

    BalasPadam
  10. * kak saya dah bagi link ukt download photoscape kt ruangan chat box akak.

    BalasPadam
  11. ada2 aje budak2 tu nyakat abg madan.

    BalasPadam
  12. yo yo ooo je Madan.nak berak ghupanya

    BalasPadam
  13. Abang Madan...ish ish ish...*speechless* purrr....meow!

    BalasPadam
  14. wan nor syahira ahmad17 November 2011 3:33 PG

    bab x tahan yg nak tergelak tu....hahahhahaha.... kelakor tul la abg madan ni...adik2 plak sporting..elok bebenor..

    BalasPadam
  15. Har....har.....guling-guling Mika ketawa! Adik2 pun bagus la!

    LOL,
    Mika+Yong.

    BalasPadam
  16. Amboi Abg Madan.. ingatkan berlari tadi sebab nak kuruskan badan wakakaa

    BalasPadam
  17. Hahahahah!Abang madan tak senonoh...^^'

    BalasPadam
  18. tak senonoh abang madan..ahahahah

    BalasPadam