Ahad, 8 Mei 2011

Yeay ! Yeay!.. Rock, brader...

Kalau boleh dah taknak cerita pasal si Ramadhan lagi. Asyik2 cerita dia, kan... boring. Tapi bila Ramadhan tak buat cerita, orang pulak buat cerita dia.

Pegi kenduri, tengah sedap2 makan tiba2 sentap. "Tu,tu... kucing engko tengah selongkar plastik sampah".Tinggalkan pinggan makan, pegi tengok.. "La, bukan Ramadhanlah. Kucing putih lain..." Tulah manusia cepat sangat menuduh. Terutama kalau perkara yang tak baik, cepat jer keluar kat mulut.

Lepas ini, nampaknya abang Madan kena pakai name taglah bila nak keluar rumah. Atau kalerkan telinga dia sebelah merah, sebelah biru supaya orang kenal.


atau

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

Kalau saya pakai camni, ok?
Yeay! yeay!. Rock brader...




14 ulasan:

  1. kachak sangat kalau pakai macam tu..
    senang ngorat awek..

    BalasPadam
  2. manusia dan buruk sangka mmg karib.

    sian abang Madan jd mangsa cam nie

    BalasPadam
  3. hehe...ok sgt tu abg madan ;)

    BalasPadam
  4. ish3..sian abg Madan..haah kena pakai sesuatu br org leh kenal..jgn pakai payung sudaaaa..ekeke

    BalasPadam
  5. yeahh... yeahhhh !!
    rock la beb abg madan ni...
    wa salute lu de....

    *makin encem la abg madan pakai camtu... hik2*

    BalasPadam
  6. kak Kim, jangan biarkan Encik Madan tu terpengaruh dengan music rock dan berkawan dengan kucing2 yang rosak akhlak yer...he he he..

    tapi cute la madan posing camtu...:)

    BalasPadam
  7. wah...rock bradet...rock.

    BalasPadam
  8. salam rosma,
    jgn rock sangat,
    nanti bunuh diri mcm Kurt Kobain,
    penyanyi kumpulan Nirwana tuh ..
    hu..hu...

    yg terbaik,
    bg indoor jer kucing2 tu,
    terhindar dari fitnah ...

    BalasPadam
  9. hensem la...i luv u brader madan

    BalasPadam
  10. hensem, kachak, lagi bergaya! Cayalah abag Madan!

    BalasPadam
  11. Sesuai... macam kungfu master. biar org takut nak ngumpat psl abg madan lagi.... you rock lah bro...

    BalasPadam
  12. sesuai lah abg madan pakai lagu tu kak

    BalasPadam
  13. rock ronggak mcam saya laaa..eehehhehe....

    BalasPadam