Selasa, 31 Mei 2011

Kopi dan Teh Susu..

Ingat lagi cerita pasal si Kimmy ni, kan. Alhamdulillah, dia telah bertemu dengan saudaranya selepas beberapa hari menjejakinya.

Kopi dan teh susu

Eh, tidak... Koppy dan Kimmy

Posing dgn abang Merah..

Koppy tak banyak masalah.
Dia makan apa saja yg kita suakan.
Mungkin dia lama berada diluar sana.
So, dia lebih independent dan tahan lasak..

Berlainan dgn si Kimmy .
Dia lebih slow dan bermasalah dgn makanan.
Dia tak mahu makan / minum selain dari susu ibunya.
Kalau disuapkan, dia akan muntahkan balik...
Badannya semakin susut.

Ibunya pula, si Karat tak rajin menyusukan anak.
Kena paksa2, kena pegang kaki tangannya
baru nak menyusukan anaknya.
Itupun menggulupur nak lepas..
Kadang-kadang naik hangin kita dibuatnya..

Si untie ni pulak, tak beranak2.
Kalau tak boleh tumpangkan si Kimmy ni.
Untie baik, dia nampak ok dgn budak2 kecik ni...

Ampun Datuk...
Datuk ada susu...?






12 ulasan:

  1. kikikik.... kelakar baca caption & gambar koppy & abang madan. ^__^

    BalasPadam
  2. koppy dan kimmy sgt shomel!

    cian pulak tgk Kimmy tu sedih je muka dia, mama Karat napa tanak cucukan baby cian baby taw..

    cuba kak Kim beri dia susu utk Kitten tu mana tau dia suka minum ;)

    BalasPadam
  3. hik hik~
    abg madan sudah jd datuk kah?
    =D

    BalasPadam
  4. hahaha abang Madan tetiba naik pangkat.

    BalasPadam
  5. koppy tak kene cepuk dengan abang madan ke tu?

    BalasPadam
  6. hahahah madan....*pengsan*

    BalasPadam
  7. sebab kaler putih..tetibe plak mintak susu kat abg madan..ekekek..^^'

    BalasPadam
  8. salam...
    huakakakakaka.....datuk madhan ada susu kew...
    haaaaiiip, madhan jgn ko buli metot's2 2 ye...be a gud boy.....

    BalasPadam
  9. hihihi abg madan lempang plak ti..
    dimintak susu dr abg macho lg encem tu...

    BalasPadam
  10. kah kah kah...tanya tok madan ade susu tak

    BalasPadam
  11. alahai comelnye dorg!! nak peluk2 je rasa

    BalasPadam
  12. HAHA tnye ade susu ke takk . .
    COMELLL GILEE LAAAHHH <3

    BalasPadam