Selasa, 13 Disember 2011

Merapu lagi.....


Hoi Merah, hari tu engko ilang pegi mana?
Menyusahka aku mencari jer...

Kesian Merah.
Tekedu kena sergah ngan Abg Madan.
Lansung terenti makan...

Orang jerit2 panggil nama dia..
Bukan nak nyahut,
Pekak betol !!!!...

Abg Madan :Jangan nak buat muker sedih2.
Dengan budak2 kecik pun takot...
Tak guna ada 'ball'
Baik macam aku, takder 'ball' still mantop
Lagi pun senang nak duduk, nak lari...
Takder tesangkut2.. hik, hik, hik....

Abg Madan ini mabuk ker hapa?
Merah tu bisu, maner boleh menyahut.
Nak becakap tu, agak2lah sikit....

Banyak cakap yer, ko Nia
Kang aku sorokkan anak ko, baru tahu....






14 ulasan:

  1. abg madan,
    sebelah hang tu ada tikus ..
    opps tetikus ..
    makan la ..

    BalasPadam
  2. sengal punya Madan...sian Merah tu

    BalasPadam
  3. ekeke..sorok laa kalau brani..;p

    BalasPadam
  4. ntah la abg madan ni...sengal btl...ada ke nak sorok babies2..ish3x...nak kena cubit ni..:P..apa ntah angin abg madan ni...

    BalasPadam
  5. eh eh...main ugut2 lagi tu nak sorok anak nia...cubit muntot tu nanti:D... tak bek marah2 merah tau...

    BalasPadam
  6. abg madan...its ok...itu mmg patut tanggungjawab abg madan sebagai abg long kepada adik2nya..syabas betey..syabas mejor shahab :P

    BalasPadam
  7. abang madan ni...suka laser-laser tau..sian merah...hihihi..

    BalasPadam
  8. daftar keje jadi polis cepat2 la madan

    BalasPadam
  9. byk bunyik lak abg Madan ni... asik membebel je dr tadi... hek hek~

    BalasPadam
  10. marah betol abg Madan yer....

    BalasPadam
  11. garang nye abg madan. sunat lagi sekali kang... hik hik hik

    BalasPadam
  12. haah lah garang benor abg madan nih, sunatkan dia skali lg mama Kim hik..hik

    BalasPadam
  13. apsal garang sangat ni abg madan? musti mama tak ajak jalan2 cuti sekolah ea!

    BalasPadam