Jumaat, 8 Julai 2011

Meow-Meow World Cup...


Hari ni coach nak ajar kamu main bola sepak
utk mewakili kampung kita ke Meow-Meow World Cup

Tite tak nak main bola..
Tite nak main doll-doll

Takder doll2...
Semua anak patong, coach dah bakar...

Semua ambik posisi masing2.
Cari ruang sendiri. Jangan berkumpul satu tempat.

Kireen, ko jgn nak dok tempat teduh jer...
Kuar sini !. Tak yah nak jaga2 kulit..

Mula2 tengok coach buat...
Gelecek bola ke kanan
gelecek bola ke kiri..

Opp..pocot-pocot...
Masuk lak bola celah ni...

Ok, sekarang buat...

Hoi Koppy, kejar bola tu....
Jangan malas sangat..

Ni apa hal ? Aku suh main bola
Bukan menari...

Nia, passing bola tu cepat..!!
Jangan simpan lama2..
Ko ingat, bola tu bapak engko punya....

Merah, halang Koppy tu ..!!
Takyah nak tebeliak2 bijik mata
Kang aku cungkil bijik mata tu, baru tau...

Sepak cepat !! Cergas !! Wake up...!!
Takyah nak jampi2 bola tu..

Hoi Merah, bangun..!
Sepak sikit dah tegolek...
Tak makan apa, ker...?



Lepas tamat latihan......


Huh..huh..huh....

Kurrr....kroh..kroh...kurrr...

Zzzzz.....ZZ....zzzzz

Baru buat latihan sikit ....
Dah tercugap-cugap...
Tegolek letih.....
Apa ni..?
Macamana pasukan kita nak menang !!


RELAXLAH COACH.....







23 ulasan:

  1. Hahahahaha!!Entry terbaeeekk pagi ni..kelakar abang madan tegas gile jadik coach...ekekekek..^^'

    BalasPadam
  2. mud kembali ceria bc entry nik...

    BalasPadam
  3. hahahahahahaha...nak pecah perut tergelak...pandai la kak kim buat caption.. seperti biasa...i love u bang madan!!!

    BalasPadam
  4. senyum aja bila tengok mereka. relax la coach. marah2 nnt cepat tua.

    BalasPadam
  5. ahahhahaahahaha....

    abg badan jgn lah garang sgt...tgk kesian dorang, memasing dah pancit keletihan :D

    BalasPadam
  6. ahaha..kita mmg seswai jadik geng laa Abg Madan..sesama garang..ahaha

    BalasPadam
  7. Yess! Macam nilah semangat bakal PM Malaysia kita. Barulah rakyat tak kata pemimpin lembiklah, tidurlah, khayallah.... Tapi team "harimau muda" tu kena fine tune lagilah.... Kalau nak pemain import, call kita, OK? Kita dulu main untuk Socceroo. har har har *evil laughs*

    BalasPadam
  8. kak kim ni selalu buat saya senyum @gelak hilang stress kerja.best best....!

    BalasPadam
  9. mak aiiiiii garangnyee coach....hehehehe

    BalasPadam
  10. cute!! sangat2 comel!! abg madan.. owh.. abg madan..

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. oh abg madan.. tibe2 jadi strict coach la pulak..hehehehe

    BalasPadam
  13. garangnye abg madan ni...haha

    BalasPadam
  14. abang madan!!! terbaekk...bila perlawanan nanti kuya nak ikut jadi cheerleader punya group yek.hehehe...

    BalasPadam
  15. hehehhh...kelakau sungguh....yang satu tue terjelir keletihannnn...

    BalasPadam
  16. a.madan memang kejammmmmm..sian diorg

    BalasPadam
  17. stamina kurang lagi ni... hehe
    comelnya

    BalasPadam
  18. Aband Madan garang giler......coach terbaik punye...tapi bagi chance la kat diorang dulu. Nanti sure mereka terror.....punye.

    LOL,
    Mika+Yong

    BalasPadam
  19. sakit perut saya gelak..huhuhuhu

    BalasPadam