Rabu, 13 April 2011

Kita bako dia..


Hari tu dah buat satu kotak mainan pink
tp asyik berebut, jer. Cari lagi kotak.

Kali ini buat lebih besar. Gambar Ben Ten lagi......
Pendekata, semua saiz boleh masuk.
Dari saiz XXL - XS. Kan, abang Madan...

Malah lebih advance. Siap ada tingkap lagi

" Assalammualaikum, makcik.
Buat apa tu... menjahit, ker..."

Paling penting, senang lari
bila orang datang kutip hutang

Boleh buat mesyuarat tingkap
" Merah, aku ada satu cadangan. Psst..psst...
Ok, aku setuju.."

" Ada tak dia, Nia..? "
" Takderlah...tp bau2 kentut dia ada dekat2 sini.."

Hah, ini dia..!

" Hi, Abang Madan..."

"..Merah, cepat Merah...!!
Kita bako dia... "




21 ulasan:

  1. Har har har....ooohh...kaki bakar rupanya! puuurrrr....meow!

    BalasPadam
  2. ahahahaha....

    camni la baru best nak main mama Kim ;)

    BalasPadam
  3. lepas ni buat untuk nia pulak ye..:)
    suke nau abg madan dengan kotak ye..

    BalasPadam
  4. rasa nak buat mcm ni jugak lah!!! carik kotak la lepas ni!!

    madan tu besar la kak..geram!

    BalasPadam
  5. Merh dah ada, abang madan dah ada, nia bila? Lepas ini ke?

    Kelakarlah tengok. Macam pandai pulak nak buat rentetan cerita kan....

    BalasPadam
  6. salam...
    bestnyaaaa....sypun nak ikut idea ni lah....cantik pula tgk kotak2 tu dah kena balut n siap buat pintu & jendela lg....biasa sy campak jer kotak kat bebudak kt rumah ni..tk sampai sejam abis dorg belasah huhuhuhu...agaknya klu balut cantik2 mcm ni tahan skit kot..hehhe...nnt sy nak cuba....

    BalasPadam
  7. hahahaha.. comel je semua!!
    saye sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  8. hahahaha.... kite bako die... cepat... sabo je le abang madan ye. asyik2 kamu je yang kene...

    BalasPadam
  9. suka sangat gambar-gambar akak ni..menjadilah.macam betul-betul diorang cakap macam tu. hai abang madan, nia, merah..sayang kat kamu semua!

    BalasPadam
  10. abg madan.
    nantie wat tangan cam usop wilcha tau....

    BalasPadam
  11. abang Madan tu..kemain dia. muka mmg selamba tak hengat.

    psst Madan, kalau la incik Misty leh layan cam ni kan best...

    BalasPadam
  12. balik ni saya nak buat operasi buat rumah kucing jugak lah..jeles tengok kucing2 tu main2..

    BalasPadam
  13. ahahhhaa..cute la dorg ni..nak buat satu la untuk anak2 bulus..wat membazir je kotak bertimbun dalam umah tak digunakan..hehehe..

    BalasPadam
  14. Rajinnya kak kim buat rumah depa. kalo budak2 ni, habis penyek kotak tu depa panjat ramai2 atas tu.

    BalasPadam
  15. salam kenal2...
    best la blog kak kim ni...
    shaz dah bace dr awal... hehe
    wah!! rajinnye akak wat umah menan diorg...
    santek2 lak tu...
    i likeee !! ^_^

    BalasPadam
  16. besh besh..
    moh yop..
    kite bako jer...

    keh keh keh... :p

    BalasPadam
  17. salam rosma ..
    nak tempah satu boleh tk ..
    mesti Xara suka tempat2 mcm tu ..

    sbb dia ni suka duduk dalam kotak2 atau almari ...

    BalasPadam
  18. bestnyer!!! leh buat baby n moja main nyorok2... =
    000

    BalasPadam
  19. kucing macho mana la tuh yg malu2 nak duk rumah pink tuh Kak? :p

    BalasPadam