Jumaat, 1 April 2011

Esok Sabtu...

Hari ini Jumaat. Tak sabar tunggu esok.Sebab esok mama cuti. Boleh bebas... boleh buat aktiviti outdoor. Boleh go swimming n snorkling kat paya tepi tu, boleh buat jungle tracking kat bukit belakang rumah mama, boleh intai n ngurat2 gegurl sweet2 kat taman ini.

Mama tak kisah, pepagi lagi mama dah bukak pintu besar2...
Mama kata, " silakan siapa nak keluar.
Pendaftaran masuk 7.00 petang..."

Tapi paling tak best bila mama kata,
"Sila beratur. Yang besar dihadapan sekali.
Ambik tuala masing2. Berbaris untuk mandi...weee..grrrrr . Tak cukerrr....".


Tak sukalah hari Sabtu...
Suka hari apa, datuk ha..ri..mau....?


13 ulasan:

  1. hehehhee..ooo..main lompat2 ngorat2 awek nakk.. bila time mandi semua taknak yee... hehehe...so cute!!!

    BalasPadam
  2. hahah kak..betol2!! ujung minggu je kucing2 sye ni disuruh keluar...n mandi..kecian..kecian..

    BalasPadam
  3. hahahaha.... nasib la kalau nak berjalan. kenela mandi...

    BalasPadam
  4. Julian suka HARI CUTI PANJANG. sebab bila balik kampung, Tok apak akan manjakan sampai mami naik runsing!!!

    BalasPadam
  5. haha!! esok kene mandi!!! =D

    BalasPadam
  6. yeaaaaa mandi laaa.. baru hensemm...

    BalasPadam
  7. mcm mana rupa mioew pakai goggle dan scuba sbb nak snorkling ..
    he..he..

    BalasPadam
  8. nak ngorat awek2 cun kene la mandi yang. hehe

    BalasPadam
  9. nak mandi pun dah kecut perut, ada ati nak gi swimming dan snorkling... tu belum lagi part nak gi usha awek tuh...:p

    BalasPadam
  10. hehe hari sabtu hari wangi! :D

    BalasPadam