Rabu, 23 Mac 2011

Lihatlah caraku....

langkah ( 1 )

Check dulu ada air atau takder.
Gunakan radar hidung

Taste dulu...gunakan radar lidah
Sedap atau tak sedap...

Kalau sedap apalagi,
Nganga mulut, julur lidah panjang2
Seduttt....glup-glup-glup...

Alhamdulillah....legaaa....
Cepat dan ringkas


16 ulasan:

  1. ni musti tuan die tak bagi ayo minom ni....takpun udah jemo minom ayo akt bilik ayo...sesekali nak jugak ghase yang kat singki pulakkk....hehehe

    BalasPadam
  2. hehe gulp...terasa haus pulak tengok..

    BalasPadam
  3. ala Nia cutenya cara kamu :)

    BalasPadam
  4. Hehehe tomey lah. nak sikit. sedap tak?

    BalasPadam
  5. hehe...sama cam MOMEL suka minum dr singki

    tp MOMEL dah takde cedih :(

    BalasPadam
  6. alolololorrr.... comelnyer:)
    abg madan encem laa!

    *falling in love* hehehehehe (>_<)

    BalasPadam
  7. ehhh... Nia ke...
    haha bulu deme sama... terkonfius dah:)
    owhhh abg madan gumok lagi...kwang3
    *tough le katakan*

    BalasPadam
  8. Siapa tu berani nak ngorat Abang Madan kita? har har har *evil laughs*

    BalasPadam
  9. follow your blog.

    comel dan kelakar gambar kucing time jelir lidah tu.


    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



    Wanita Yang Di Sayangi Dan Dicintai Iblis

    BalasPadam