Selasa, 25 Oktober 2011

Salam Sejahtera...


Salam Sejahtera,
Ingat saya lagi...?

Ini gambar saya masa baru tinggal rumah mama.Mula2 mama tolong pegangkan botol susu.Lepas itu, pelahan2 mama ajar pegang botol sendiri.Mama balutkan botol susu dgn kain supaya saya senang nak pegang dan lembut seperti sedang nenen kat ibu saya...

Sekarang saya dah pandai makan makanan pepejal...

Inilah bestfriend saya, abg Merah. Abg merah sgt baik.

Kami selalu lepak sama...

Kadang-kadang kami berkaraoke...
Abg Merah pandai nyanyi, tau...
Tapi dalam hatilah....

"...Engko ngata aku, yer Snow..
Kang ku kuyah2 ko, baru tau..."

" ...Alah, lilek abg Merah...
Meh, snow tolong urutkan belakang abg merah.."

Ini kakak Nia.
Kakak Nia pun ok...
Tak lama lagi, kakak Nia nak dpt baby

Sapa lagi yer, saya lupa...?

Oh ya...abg Madan.
Abg Madan jarang ada kat rumah. Dia bizi..
Tapi dia pun ok...huk, huk...







23 ulasan:

  1. awat tang abg madan tu ada "huk huk" snow? abg madan buli yaaa

    BalasPadam
  2. senow yang cumil...mama kim, saya nak tau..Kenapa ngan merah? maklum...baru tahun ni kita bekenalan:)

    BalasPadam
  3. haah..Abg Madan mmg ok..ekeke

    BalasPadam
  4. Mama Tatami, cerita tentang Merah ada pd entry kak Kim bulan Mac 2011 dan terbaru pd bulan ini bawah tajuk FOREVER...

    BalasPadam
  5. tang 'huk huk ' tuh xmenahan okeh...ada maksud terselindung...cian snow..kene buli ngan abang madan yg giant yerr..sabau2 yerr... ;)

    BalasPadam
  6. "Abg Madan pun Ok..huk huk"

    Mcm tak ikhlas je pujian tu Snow hihihihi

    BalasPadam
  7. tang part abg Madan tu lain mcm sket penerangannya..heheh

    BalasPadam
  8. snow takut kene pukul ngan abang madan ye?!

    terpaksa puji.. hihi

    BalasPadam
  9. musti kne bully ngan abang Madan dah dak tecit ni

    BalasPadam
  10. comel nya dia minum susu.. yg ptg tetap ada abg madan watak tetap.. :D

    BalasPadam
  11. best la snowy minum sendiri...leh tolong bg motivasi x geng gebu yg over manje ni suhminum sendiri?

    BalasPadam
  12. tq kak kim..bila baca entry pasal merah...terus teringat sebijik mcm wawa...air muka saling tak tumpah..syukur wawa pun dah semakin montel mcm merah:)

    BalasPadam
  13. snow dah besar! Abang madan suka buli Snow ye? repot je kat mama taw!

    BalasPadam
  14. Snow oh Snow....ni Snow Black bukan Snow White. Cam romantik je ngan Kakak Merah tu. Ish ish...kalau Abang Madan tu buli Snow, bagitahu Kakak Angelina tau. Nanti kita jentik si dia tu. purrr....meow!

    BalasPadam
  15. indipendent kan Snow white..tak nyusahkan Mama Kim..bgus2..

    BalasPadam
  16. Pandai snow bw diri walau jauh dr ibu kandung, skrg semua syg kat snow, abg madan tu biar je lah, dia tgh tensen tu kak nia peknen....hehehehe....

    BalasPadam
  17. salam rosma ...
    sian snow, pinggan tu besar sangat ..
    sampaikan kaki masuk dalam pinggan tuh ..

    BalasPadam
  18. comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaa kuceng tu pandai pegang botol susu..hahaha

    BalasPadam
  19. abang madan business juta2 lor....hehehe

    BalasPadam
  20. assalamualaikum
    anty ita baru tau ada comel snow kat rumah abg madan...
    wahhhh abg madan sibuk memanjang yer...hehehe

    BalasPadam
  21. comelnya cnow icap cucu botol hikhik..

    BalasPadam
  22. kehkeh...si merah cam x puas hati aje mukenya....

    BalasPadam