Khamis, 2 Jun 2011

Duka @ Luka...



Abang Madan pernah duka..?
Tak... abg Madan tak pernah duka tp luka pernahlah.
Masa sunat dulu. Sakit woo... Pengsan 4 jam...

Bangun jer.. terus pening,
Tumbang camni...

Bangun lagi....
Tumbang lak, camni....

Bangun lagi...
Tumbang lagi...

Pastu, abg Madan bangun lagi....
Tumbang lak camni....

Pastu......
Ok...ok, dah..dah...

Erk, tak mau dengar lagi...
Abg Madan belum abih cite, ni....

Ok, ok..cukup, cukup....





11 ulasan:

  1. hahahaa bukan senang nak tgk abg madan bercerita..slu dia memerhati je..hish mummy dia ni pon kan..kasi la abg madan bercerita..hihi

    BalasPadam
  2. Tumbang tu sebab terkejut tengok balls dah takde! Cian Abang Madan.... purrr....meow!

    BalasPadam
  3. tumbang x leh bangun ke tumbang pengsan tngk ball dah x de? hik³

    BalasPadam
  4. sian abang madan takle citer panjang2.. hikhik

    BalasPadam
  5. abg madan ni asyik bangun tumbang jer...
    hehehehe...

    BalasPadam
  6. Abg madan ni mmg menggoda tau..

    BalasPadam
  7. ekeke..Kakak nak dgr..teruskan yer Abg Madan..zzZZzz~

    BalasPadam
  8. kalau mama die tak hentikan..sampai pagi pun tak abis2 cerita bgn tumbang..bgn tumbang lagi..haha madan..madan...

    BalasPadam
  9. bila abang Madan bersuara...

    BalasPadam
  10. panjang pulak cite abg madan :)

    BalasPadam
  11. ala kak kim kasi can la abg madan citer smpi abis hehehe

    BalasPadam