Khamis, 24 Mei 2012

Kawan baru

Assalammualaikum.....

Lama menyepi bukan erti dah lupa, cuma kengkangan masa dan keadaan menghad segalanya. 'Anak2' kak Kim macam biasa, Alhamdulillah semuanya sehat. Yang sakit pun dah sehat.. he..he... Mereka pun dah rindu nak muncul dimuka skrin... Oklah, untuk semua .. terimalah, kisah terbaru mereka..



Pagi tadi, rakan sekerja bagi tahu dia ada problem sikit nak jaga kucing sekor kucing dia tu. So, dia tanya kak Kim, nak tak..? Oklah....Katanya, esok dia bawak....Sebenarnya kak Kim pun tak tahu rupa kucing tu macamaner... Apapun, tak kisah. Kak Kim terima dia seadanya....



21 ulasan:

  1. welcome back kak kim and anak2 berbulu

    BalasPadam
  2. Welcome Back Kak Kim and Madan and adik2 lain.. :D Jangan lupe tepek gambar org baru tau.. :D

    BalasPadam
  3. hehehe..nanti moncolkan dia kat blog ni lak ekkk~

    BalasPadam
  4. Kak Kim : yg cekelat tu apa nama nya? sama la macam Brown saya. Cuma akak punya dah besar :)

    BalasPadam
  5. wahhh ghindunya ngan kak Kim dan anak-anak

    alhamdulillah sumenya sihat-sihat belaka ^_^

    BalasPadam
  6. hai kak kim, apa kabar :)
    hai comels, rindu korang :))

    BalasPadam
  7. Manalah you all ni pergi bercuti? Lama bebeno! purrr....meow!

    BalasPadam
  8. lamanyer kak kim tak update blog..

    bagus abg madan ek..kwn ngn budak2 tue.. =)

    BalasPadam
  9. rindunya ngan budak budak ni kak kim...

    BalasPadam
  10. lama x dgr kabo brita...
    windu sewindu windu nye la kat madan jr n adik²... =))

    BalasPadam
  11. sukenyerr....terubat rindu nak tengok gelagat mereka!(^__^)v

    BalasPadam
  12. salam rosma ..
    selamat kembali ..
    nampak abg madan, nampak ramadhan nak datang ...

    BalasPadam
  13. yindu kat kowank smua...

    BalasPadam
  14. ghindu! ghindu! ghindu kat kak kim....akhirnya terubat juga.

    alhamdulillah moewww & owner dia sihat2 belaka...amin.

    BalasPadam
  15. Rindu kat abang Madan, masih steady lagi dia. Moga Kak Kim dan "anak-anak" sihat sejahtera.

    BalasPadam
  16. banyaknya kucing..lepas ni dah ade kwn baru :)

    BalasPadam
  17. kak kim..wendunye kat abg madan..

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Kak Rosmawati...

    Dah lama tak jengah blog kak Rosmawati ni...wah entri best ni...suka baca dialog diorg ni...hu3

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    BalasPadam